Skrivkurser

Första klivet 3 kursbrev


Går du och ruvar på en idé till en novell eller vill du skriva boken om ditt liv? Eller är du inspirerad att skriva spänning, feelgood? Eller varför inte en barnbok? Kanske har du inte börjat skriva, men vill gärna...

Läs mer >>


Skriv ditt liv 3 kursbrev


Varje människas liv rymmer en intressant berättelse. Att skriva om sin barndom, hur det känns inombords och hur det en gång var. Att skriva om hur det blev som det blivit kan vara svårt. Men det kan också vara en utmaning och både lustfyllt och välgörande.

Läs mer >>


Sjumilaklivet - Intensivkurs 2 dagar


Här får du en kickstart med en effektiv och fördjupad genomgång av skrivprocessens alla moment för att spänna en dramaturgisk båge och strukturera berättelsen.

Läs mer >>Stegräknaren 6 kursbrev


För dig som snabbt vill få upp farten på ditt skrivande. Som vill veta allt du behöver med en gång och bara vill ha en guidad tur av skrivande och författarskap. För dig som verkligen vill igång med ditt skrivande och höja takten en aning. 

Läs mer >>


Telefoncoachning


Vi samtalar i telefon, speglar ditt manus, ger dig en djupare förståelse för effekten av dina berättargrepp och sätter fokus på språkliga och hantverksmässiga tendenser du kanske inte själv har sett.

Läs mer >>


Lektörsutlåtande


Har du redan ett manus och vill ha ett professionellt lektörsutlåtande? Du har kanske blivit hemmablind och behöver en kunnig ”utifrånblick”. Eller du kanske vill veta om din text håller för utgivning.

Läs mer >>


Stigfinnaren


Lär dig berättarstruktur och att bygga berättelsens båge: identifiera din idé och vad du vill berätta. Skapa intrig,

hitta mål, drivkrafter och framåtrörelse, Följa upp lösa trådar och knyta ihop säcken. 

Läs mer >>

Skrivarklivets  kurser

                                                                  Skriva ditt  manus  i Times

    12 punkter  1,5 radavstånd